Biff Stroganoff.

Biff Stroganoff

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • ½ stk hakket løk
  • 1 ss smør til bruning
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ss tomatpuré
  • 50 g frisk sjampinjong
  • ½ dl kjøttkraft
  • 1 dl seterrømme
  • 2 ss lettrømme
  • 2 skive syltede rødbeter
  • 2 skive sylteagurk i skiver

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør.
2. Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.

 

Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.

This entry was posted on fredag, august 28th, 2009 at 20:53 and is filed under Betrayal's world. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>