Biff Stroganoff.
Ingredienser
- 400 g biffkjøtt i strimler
- ½ stk hakket løk
- 1 ss smør til bruning
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ss tomatpuré
- 50 g frisk sjampinjong
- ½ dl kjøttkraft
- 1 dl seterrømme
- 2 ss lettrømme
- 2 skive syltede rødbeter
- 2 skive sylteagurk i skiver
Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør.
2. Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.
Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.